Skip to content

[vc_row thb_full_width=”true” thb_row_padding=”true” thb_column_padding=”true” parallax=”content-moving” parallax_image=”2127″ thb_divider_position=”bottom” css=”.vc_custom_1601484418373{margin-top: -150px !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_empty_space height=”650px”][/vc_column][/vc_row][vc_row thb_divider_position=”bottom”][vc_column css=”.vc_custom_1596604326539{padding-right: 15% !important;padding-left: 15% !important;}”][vc_empty_space height=”50px”][thb_fadetype fade_text=”#E-8_JTNDY2VudGVyJTNFJTBBJTNDaDElM0UlM0Nmb250JTIwY29sb3IlM0QlMjIlMjM5MDliNmQlMjIlM0UlMkFIYXJlJTIwQmFybiUyQyUyMEhvb2slMjBOb3J0b24lMkElM0MlMkZmb250JTNFJTNDJTJGaDElM0UlM0MlMkZjZW50ZXIlM0U=”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Catherine Hayward lives with her family in a 16th century Grade II listed thatched cottage in the picturesque village of Hook Norton in North Oxfordshire.They also own a barn on the same property, also Grade II listed, which they now use as recreational space and home office. As the family outgrew the space in cottage, they wanted to use the barn to access more space. However the barn was always terribly cold in and almost impossible to heat, rendering the space almost unusable. They undertook a challenging retrofit of the barn as it was a listed building, but nevertheless managed to retain the character of the much loved barn and convert it into a warmer, more comfortable addition to their home. [/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][thb_testimonial_parent thb_style=”style2″][thb_testimonial quote=”“If you want to create a space that you can use, has low impact on the environment; but is still in keeping with the age and style of the building, there is nothing stopping you from doing it. And we have ended up with a fantastic building.”” author_name=”Catherine Hayward”][/thb_testimonial_parent][vc_empty_space height=”50px”][vc_video link=”https://youtu.be/Of_uKfY1Wik” align=”center”][vc_empty_space height=”50px”][thb_button style=”thb-border-style” color=”accent” size=”regular” full_width=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fcosyhomes.diascreative.net%2Fservices-copy%2F|title:back%20to%20case%20studies||”][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]

© Cosy Homes Oxfordshire 2021 All rights reserved
For a better viewing experience we recommend you upgrade your browser.